Thailandsresor

Khao Lak     Bangkok     Chiang Mai     Hua Hin     Krabi     Pattaya     Ao Phra Nang

Öar i Thailand

Koh Samui     Phuket     Koh Pha Ngan     Koh Samet     Koh Lanta     Koh Lipe     Koh Tao     Koh Chang     Phi Phi-öarna

Koh Kood     Koh Jum     Koh Mak     Koh Mook     Koh Bulon     Koh Wai     Koh Tarutao     Koh Adang     Koh Ngai

Koh Kradan
AO PHRA NANG - TURISTORT I THAILANDAo Phra Nang är en turistort i provinsen Krabi i Thailand som består av en stor vik med ett antal stränder. En extra känd strand är Ao Nang Beach. Det är ett favoritställe för kringresande i Thailand. Här finns restauranger och shoppar och man kan bo här på hotell. Det är en bra utgångspunkt om man tänker semestra och åka runt lite i Krabi. Det lättaste sättet att ta sig dit är först åka till Krabi stad med t.ex. flyg och sedan ta buss till Ao Nang. Befinner man sig på Phi Phi-öarna eller Koh Lanta kan man ta en färja. I själva Ao Nang tar man sig lättast runt med tuk-tuks.

I Ao Nang kan man bada, klättra i berg, dyka och handla. Här finns också mängder av snabbmatsställen, caféer och restauranger. Även västerländska sådana. Barer finns också där man kan ta en öl men vill man ha vilda fester kanske man inte ska åka till Ao Nang. Då finns andra ställen i Thailand som lämpar sig bättre. Det här är en plats som i stället är bra för t.ex. semestrande familjer.

På dagarna kan man göra en utflykt till Rai Leh som är en annan turistort. Där är det fint att klättra i berg. Eller så kan man ta en tur till Phi Phi-öarna eller Poda island. Vill man koppla av finns här många spa. Andra stränder runt om Ao Nang är bl.a. Rai Leh som är uppdelad i en östlig och en västlig del.

Om man åker längs vägen Moo 2 kan man hitta lite billigare boenden som inte ligger mitt i smeten.View Larger Map

Karta över Ao Phra Nang

Information om cookies